İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın elinden mazbatasını alan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, Ankara temaslarında, Genel Merkez binasında düzenlenen partisinin 1. Olağan Kongresine katıldı. Ekibiyle birlikte Genel Başkan Meral Akşener'i makamında ziyaret eden Akkal, Manisa'nın meşhur mesir macununu Akşener'e takdim etti.
"MANİSA'YI TAMER BAŞKANIMIZA EMANET ETTİK"
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, "Ege'nin günden güne büyümekte olan küçük incisi Manisa'dan gelen başkanımız Tamer bey ve ekibine bu nazik ziyaretleri ve hediyeleri için çok teşekkür ederiz. Manisa'yı Tamer başkanımıza emanet ettik. Kendisinin partimizi orada en iyi şekilde temsil edip iyi işler yapacağından şüphemiz yok, kendisine ve ekibine inanıyoruz, güveniyoruz" dedi.
"MANİSA BİZİMLE İYİ OLACAK"
Kendisine verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğini belirten İl Başkanı Tamer Akkal ise, "Sayın Kurucu Genel Başkanımız, İYİ Parti Manisa'da ben ve ekip arkadaşlarım tarafından en iyi şekilde temsil edilecektir. Tarafıma vermiş olduğunuz bu kutsal vazife için sizlere ve yönetiminize çok teşekkür ediyorum. Manisa'da İYİ Parti'ye tahminlerimizden çok talep ve teveccüh var. Göreceksiniz Manisa bizimle iyi olacak, buna canı gönülden inanıyoruz" şeklinde konuştu.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, Genel Başkan yardımcılarından Aytun Çıray, Koray Aydın, Yusuf Halaçoğlu ve D. Müsavat Dervişoğlu'nu da ziyaret ettikten sonra Ankara'dan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim