Bundan tam bir yıl önce 15 Temmuz akşamında, hain FETÖ ülkemizin birlik ve beraberliğine kast ederek darbe yapmaya kalkıştı. Ancak hesap edemedikleri bir şey vardı. Bağrından Kürşad’ları, Ulubatlı Hasan’ları, Sütçü İmam’ları çıkaran bu millet 15 Temmuz’da da Ömer Halisdemir gibi bir kahramanı çıkararak o hain girişimin başarılı olmayacağını tüm bölücülere silahındaki kurşunlarla haykırdı.
Yıllar boyu devletin içerisinde gizlenen ve sinir uçlarına kadar sızan hain örgütün haşhaşileri, Türk Milletinin üstün iradesine duvara çarpar gibi çarptılar. 15 saat gibi kısa sürede bastırılan bu darbe girişimi, ülkenin birlik ve bütünlüğüne kast edenlere tokat gibi bir mesaj verdi.
249 vatandaşımızın şehit olduğu, yüzlercesinin de gazilik onuruna eriştiği o hain gecenin yıldönümünde şehit olanları bir kez daha rahmetle anıyoruz.
MANİSA BU GECE NÖBETTE
15 Temmuz Şehitlerini anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bugün anma programları düzenlenecek. Akşam saat 21.00’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanacak olan Manisalılar, Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirecek. Saat 22.00’dan itibaren sabah namazına kadar Cumhuriyet Meydanı’nda nöbet tutacak.
Editör: TE Bilişim