Sabahın erken saatlerinde Kaymakamlığa gelen Kaymakam Fatih Ayaz, ilçe protokolüyle tanışarak işbaşı yaptı. Gördes ilçesinin şirin ve yeşil, doğayla barışık olduğunu kaydeden Kaymakam Ayaz, insanların ise oldukça sıcak kanlı olduğunu belirtti.

  1986 yılında İstanbul'da doğan Fatih Ayaz, Yüksek öğrenimini Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde yaptı. 2008 yılında Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığında 7 ay gelir uzman yardımcılığı görevinde bulunan Ayaz, daha sonra Maliye Bakanlığı vergi denetim kurulu başkanlığında 3,5 yıl vergi müfettiş yardımcısı olarak görev yaptı. Ayaz, 2016 yılında açılan kaymakamlık sınavını kazanarak Batman ilinde il stajını tamamladı. Sırasıyla Hatay Arsuz ve Çanakkale Biga, ilçelerinde Refiklik stajlarını tamamlayan Ayaz Manisa'nın Gördes ilçesine Kaymakam olarak atandı.

  Bekar ve iyi derece İngilizce bilen kaymakam Fatih Ayaz, kendisinden önce Gördes ilçesinde görev yapan kaymakamlara teşekkür etti. Kendinden önceki Kaymakam Turgay Hakan Bilgin'in ilçeye yatırım amaçlı bir çok projeye imza attığını kaydeden Kaymakam Ayaz, halen devam eden projeleri tamamlayacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim