Mimar Sinan Bulvarı'ndaki Fuar Merkezi önünde, otomobil ve midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobilde sıkışmış halde bulunan 44 yaşındaki Ramazan Çam, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Çam'ın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

OLAY:

Kaza Manisa’nın Şehzadedeler İlçesi Mimar Sinan Buylvarı üzeri Fuar merkezi önünde meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre Manisa yönünden Saruhanlı Yönüne seyir halinde olan 45 M 2573 plakalı otomobil ile Saruhanlı Yönünden Manisa Yönüne seyir halinde olan İlyas Akkuş Yönetimindeki 45 J 18 71 Plakalı Midibüs ile dönüş yasağı olan kavşakta çarpıştı.
Çarpışmanın etkisi ile otomobil içinde bulunan Ramazan Çam(44) ve ismi öğrenilemeyen sürücü ağır yaralanarak otomobilde sıkıştılar.
Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyes İtfaiye erleri ağır yaralı şahısları sıkıştıkları yerden çıkartarak, hazır bekletilen 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Ramazan Çam Manisa Devlet Hastanesine İsmi alınamayan sürücü ise Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan kaza’da yaralanan midibüs sürücüsü İlyas Akkuş(40) ise Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye göre otomobil içinde bulunan Ramazan Çam ve ismi alınamayan sürücünün hayati tehlikleri olduğı öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı

Editör: TE Bilişim