MANİSA'DA fayton hizmeti için kullanılan bir at henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı üzerinde yolcular varken öldü. Atın sahipleri ise üzüntüsünü gizleyemedi.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi İbrahim Gökçen Bulvarı Ulupark yanında seyir halinde olan bir fayton, üzerinde yolcular varken atın bir anda yere yığılmasıyla durdu. Fayton sahibi ve yolcular atın durumuna bakmaya gittiklerinde ise atın ölmüş olduğunu gördüler. Osman ismini verdikleri atı 1 hafta önce aldıklarını belirten atın sahipleri ise üzüntülerini gizleyemedi.

Edinilen bilgilere göre olay saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Faytonu taşıyan atın yere yığılmasıyla fayton sahibi ve çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koştu. Yapılan nefes ve nabız kontrollerinin ardından atın öldüğünü anlayan vatandaşlar, atın hangi sebepten dolayı öldüğünü anlayamadı. Çevredeki vatandaşlar atın ölüm nedeni olarak çok çalıştırılmış olabileceği ya da sıcak havadan etkilenmiş olabileceği yorumlarında bulunurken sahibi ise, Osman ismini verdikleri atı 1 hafta önce 10 bin TL'ye aldıklarını ve onu çok sevdiklerini ifade etti. Fayton sahipleri atlarının ölümünden dolayı hem maddi zarara uğradıklarını hem de atlarının ölümünden dolayı yaşadıkları üzüntüyü gizleyemedi.

Yaklaşık 1 saat çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yol kenarında bekleyen at, Şehzadeler Belediyesi'ne bağlı Temizlik personelleri tarafından kaldırıldı.






Editör: TE Bilişim