Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Karaoğlanlı Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Başkan Çelik'e, Belediye Meclis üyesi Mehmet Kavas, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Işık, Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu ve belediye teknik personelleri de eşlik etti. Teknik personellerde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Başkan Çelik, Karaoğlanlı camisinin yan tarafından bulunan ve tescilli bir yapı olan eski belediye hizmet binasının da mahalleye kütüphane olarak hizmet vereceğinin müjdesini verdi.


Yapılacak çalışmayla Karaoğlanlı Mahallesine halkın kullanabileceği güzel bir alan kazandıracaklarını ifade eden Başkan Çelik, "Tescilli olan tarihi belediye binası ile ilgili Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasının ardından tarihi binayı tekrar restore ederek Karaoğlanlı halkımızın istifade edebileceği bir kütüphane haline getireceğiz. Bu konuyla ilgili çalışmalarımıza da başladık. Karaoğlanlı Mahallemizin daha güzel bir hale gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.


Yapılan incelemelerin ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik, mahalle esnafı ile bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Editör: TE Bilişim