Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, dev projenin Manisa’nın çehresine güzellik katacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin dev projelerinden bir tanesi olan Manisa Prime’da ilk kütle beton dökümü gerçekleştirildi. Zemin iyileştirme çalışmalarının yapıldığı dev projenin temel öncesi ilk beton dökümü, okunan dualar ve kesilen kurbanlar eşliğinde yapıldı. Beton dökümü öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde dev bir eseri daha şehre kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

“MANİSA’YA HAYIRLI OLSUN”

Projenin çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, “Manisa’mızın en büyük projelerinden biri olan Manisa Prime Otel, Alışveriş Merkezi, İş Merkezi inşaatımızın zemin kütle betonunun ilk beton dökümünün gerçekleştiği günü yaşıyoruz. Bu beton dökme esnasında inşaatımızın kazasız, belasız, hızlı bir şekilde ilerlemesi adına kurbanımızı da kestik. Daha sonra temel betonunun atılmasıyla birlikte temel atmasını da gerçekleştireceğiz. Tüm bu çalışmalar için öncelikle zemin düzenlemesi yapıldı. Zemin iyileştirme çalışmaları ve köşe kazıklarından sonra şimdi de temel aşamasına geldik. Çok hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Manisa’nın çehresine güzellik katacak ve insanların beğenisini kazanacak alışveriş merkezi, Manisa’ya dışarıdan gelen vatandaşlarımızın otel ihtiyacına yanıt verecek otel ve iş merkezleriyle önemli bir projeye start veriyoruz. Çok mutluyuz. İnşallah kazasız belasız işin bittiği günü de görmeyi Allah bizlere nasip eder. Tüm Manisalılara hayırlı olsun” diye konuştu.

İLK BETON ATILDI

Açıklamanın ardından inşaat alanını karış karış gezen Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, proje inşaatında görev yapan işçilerle tek tek tokalaştı, kolaylıklar diledi. Daha sonra ilk kütle beton dökümü gerçekleştirildi. Okunan dualar ve kurban kesiminin ardından temel butonuna basan Yılmaz Gençoğlu, zemine ilk kütle beton harcının dökülmesini sağladı.

Editör: TE Bilişim