Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Çarıkballı Mahallesi'ne kazandırdığı sondajı faaliyete almak için sıfırdan terfi hattı döşüyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin su ihtiyacını gidermek adına hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi'ne bağlı ekipler Kula ilçesine bağlı Çarıkballı Mahallesi'nde yeni bir sondaj açtı. 15 bağlısı bulunan ve büyük bir mahalle olan Çarıkballı'da açılan sondajdan saniyede 9 litre veriminde su elde ediliyor. Açılan sondajdan hatta bağlantı yapmak için terfi hattı döşeme çalışmalarına da başlandı. Bin 300 metre uzunluğunda olan hat döşeme işlemi tamamlandığında Çarıkballı Mahallesi'nin yetersiz su sıkıntısı tamamıyla ortadan kalkmış olacak.
"MEVCUT SONDAJIMIZ YETERLİ DEĞİLDİ"
Çarıkballı Mahalle Muhtarı Hamza Aydoğdu, sularına kavuşmalarını sağlayacak çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydoğdu, "Mevcut olan sondajımız 15 bağlısı olan mahallemize yeterli gelmiyordu. Yapılan bu sondaj çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e MASKİ Genel Müdürlüğü'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalardan çok memnunuz." dedi.
Editör: TE Bilişim