MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesindeki Şehit Polis Lokman Çankaya parkını aydınlatarak hak ettiği değere kavuşturdu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki aydınlatma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kula ilçesindeki Şehit Polis Lokman Çankaya Parkı'nın da aydınlatma çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ışıl ışıl bir park alanı kazandırdı. Süslü led ampullerle aydınlatılan park alanı, vatandaşlardan tam not aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların gece vakitlerinde daha güvenli ve modern yollarda yürümelerini sağlamak için il genelinde aydınlatma çalışmaları yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Vatandaşlarımızın gece vakitlerinde güvenliğine azami derecede önem veriyoruz. Diğer açıdan da kent siluetini güzelleştirmek adına çevre dostu aydınlatma çalışmaları yapıyoruz. Şehit Polis Lokman Çankaya Parkı'nın da aydınlatma çalışmalarını yaparak Kulamıza ışıl ışıl bir park alanı kazandırdık. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim