DOLANDIRICILARIN, Manisa Büyükşehir Belediyesinin üst düzey yöneticilerinin isimlerini kullanarak çeşitli kurum, kuruluş ve şahıslardan şehit aileleri için maddi yardım talep ettiği ortaya çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, belediyenin hiçbir üst düzey yöneticisinin bu şekilde bir talebinin olmadığı ve olamayacağı belirtilerek, vatandaşların dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları istendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, son dönemlerde Büyükşehir Belediyesi'nde görevli üst düzey yöneticilerin adlarını kullanarak şehit ailelerine maddi yardım talebinde bulunan dolandırıcılar ile ilgili açıklama yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, görevli üst düzey yöneticilerinin adları kullanılarak özellikle şehit ailelerine maddi yardım toplanması adı altında para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada üst düzey yöneticilerin adları kullanılarak çeşitli kurum, kuruluş ve şahıslardan şehit aileleri için maddi yardım talebinde bulunulduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
"Dolandırıcılar Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde görevli üst düzey yöneticilerimizin isimlerini kullanarak çeşitli kurum, kuruluş ve şahıslardan maddi yardım talebinde bulunmaktadırlar. Özellikle şehit aileleri mevzu bahis yapılarak yardım istenmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir üst düzey yöneticimizin böyle bir talebi olamaz ve olmamıştır. Yaşanan durum karşısında kurum, kuruluş ve şahıslara bu tür isteklerde bulunan kişiler hakkında yasal hakkımızı kullanıp suç duyurusunda bulunacağımızı bildirir, vatandaşlarımızdan da Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticilerinin isimlerini kullanarak kendilerine gelecek bu tür talepleri dikkate almamalarını ve söz konusu şahıslarla ilgili olarak 155 Polis İmdat'ı arayarak suç duyurusunda bulunmalarını rica ederiz."
Editör: TE Bilişim