Yenileme çalışmaları geçtiğimiz haftalarda başlayan parkın yeniden düzenlenmesiyle birlikte, Köprübaşılı vatandaşlara yepyeni bir sosyal alan kazandırılacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı'nı yeniden düzenliyor. Bakımsız bir durumda olan parka, gerçekleştirilecek çalışmalarla yepyeni bir görünüm kazandırılacak. Yenileme çalışmaları geçtiğimiz haftalarda başlayan Avukat Özcan Akçiçek Parkı, baştan aşağıya yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir alana dönüştürülecek. Parkın içerisinde bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile de çocuklar birçok branşta eğitim alabilecekler. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede en güzel hizmetleri hayata geçirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımızca hazırlanan projeyle parkımız tamamen yenileniyor. Park ahşap pergola, ışıklı gösteri havuzu, yürüyüş yolları, ahşap oturma birimleri ve çocuk oyun grupları ile daha güzel bir görünüme kavuşacak" dedi.

ÖZCAN AKÇİÇEK PARKI YENİDEN DÜZENLENİYOR
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara en güzel hizmeti ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bakımsız durumda olan Avukat Özcan Akçiçek Parkı, Büyükşehir Belediyemizce yeniden canlandırıyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezini kazandırdık. Ardından mevcut parkımızı daha güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla yenileme çalışmalarımıza başladık. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız keyifle vakit geçirebilecekleri bir alana kavuşmuş olacaklar" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim