İl genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı yapılamadı. Ocak ayı toplantısı, meclis çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
Meclis'e gelen ve bir açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yoğun kar yağışı nedeniyle meclis toplantısında yeterli çoğunluğu sağlayamadık. İlçelerimizden gelen arkadaşlarımız maalesef toplantıya gelemediler. Bu nedenle toplantıyı erteliyoruz. Hava şartlarının elverişli olması durumunda meclisimiz 12 Ocak Perşembe günü saat 18.30'da toplanacak. Ancak hava muhalefeti devam ederse meclisi önümüzdeki pazartesi günü toplayacağız." ifadelerini kullandı.
MASKİ EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA
Sorulan bir soru üzerine Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin karla mücadeleyi sürdürdüğüne dikkat çeken Başkan Ergün, "Gerek MASKİ gerekse Büyükşehir belediyemize ait araçlarla yol açma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yaklaşık 400 araçlık bir ekip yollarda." diye konuştu.
GAZETECİLERİ UNUTMADI
Öte yandan Başkan Ergün, meclis salonuna girişte Meclis'i takip etmek için gelen basın mensuplarıyla tek tek tokalaşarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Editör: TE Bilişim