MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, 17 ilçedeki Çözüm Merkezi personeli ve daire başkanlıklarında görevli çözüm merkezi sorumluları ile bir araya geldi. Halil Memiş, vatandaşların hızlı ve kaliteli hizmet alması noktasında çalışanlara büyük görevler düştüğünü belirtti
Manisa Büyükşehir Belediyesi, personeliyle toplantılar düzenleyerek vatandaşlarla en iyi hizmetin aktarılması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'in Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya 17 ilçenin koordinasyon şube müdürlüklerinde görevli Çözüm Merkezi personeli ve Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Daire Başkanlığı bünyesindeki çözüm merkezi sorumluları katıldı.
Toplantı da konuşan Genel Sekreter Halil Memiş, "Manisa Büyükşehir Belediyemizin Çözüm Merkezini geliştirmesindeki amacı; vatandaşın talep ve şikayetlerini en kısa sürede yürürlükteki mevzuatlar çerçevesinde en iyi sonuca ulaştırmasını sağlamaktır. Dolayısıyla vatandaşın hızlı ve kaliteli hizmet alma noktasında sizlere de büyük görevler düşüyor" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim