Manisa Kitap Fuarı anlamlı etkinliklere sahne oluyor. Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı, öğrencilere jest yaptı. Eşinin vefatının ardından, “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış Bir Ömür” isimli kitabı yazarak Bülent Koşmaz’ı farklı bir pencereden anlatan Saaded Koşmaz, bir süre önce kurduğu Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı’nı da Manisa’ya kazandırdı. Vakıf; Bülent Koşmaz’ın 11 yıl boyunca mücadele ettiği kanser hastalığıyla ilgili faaliyetlerde bulunacak, zaman zaman da sosyal aktiviteler gerçekleştirecek.

  Saaded Koşmaz, merhum eşi için yazdığı kitabı imzalamak için geldiği Fuar Merkezi’nde farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış Bir Ömür” adlı kitabını okurlar için imzalayan Koşmaz, fuarı gezen öğrencilere de jest yaptı. Koşmaz, çeşitli stantlardan kendi cebinden satın aldığı kitapları Yunusemre ilçesine bağlı Sakallı Mahallesindeki Ömer Ege İlköğretim Kurumları öğrencilerine hediye etti.  Öğretmenleri Sezgi Koca, Ünver Kebüde, Nesrin Altınkargı, Binnur Kocademir, Murat Kuşbaz ve Aydın Gündüz öncülüğünde fuarı gezen öğrenciler, Saaded Koşmaz’ın verdiği hediyeler karşısında oldukça mutlu oldu.

  Vakıf Başkan Yardımcısı Reyhan Altıntaş ile gönüllü üye Tuba Görgülü Gökdede, Kitap Fuarı’nı gecen Bülent Koşmaz Fen Lisesi öğrencilerine fuardan alınan kitapları hediye ettiler. Müdür Yardımcısı Savaş İrat vakıf yetkililerine teşekkür etti.

  EN GÜZEL HEDİYE KİTAP

  Fuarın en çok ilgi toplayan konukları ise uzaklardan, Demirci’nin İcikler Mahallesi’nden gelen ilköğretim öğrencileri oldu. Okul Müdürü Ayşe Hocaoğlu, öğretmenler Kadri Can Coşkun ve Abdullah Öztürk öncülüğünde fuara gelen öğrenciler önce Güney Kebap Salonu’nda öğlen yemeği yedi. Yemek giderleri Vakıf Başkanı Saaded Koşmaz ve Güney Kebap Salonu tarafından karşılandı.

  Vakıf Başkan Yardımcısı Reyhan Altıntaş ile gönüllü üye Tuba Görgülü Gökdede ise fuarı gezen öğrencilere kitap hediye etti. Kitapları alan öğrenciler mutlu oldu.

Editör: TE Bilişim