Başkan Erkan Öztürk yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber’in art niyetli ve haddini aşan sözler sarf ettiğini söyledi.

“ÜZERİNİZE VAZİFE DEĞİL!”

İl Başkanı Öztürk, “AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, yapmış olduğu son konuşmasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hitaben, ‘milletimiz Cengiz Ergün’ü Belediye Başkanlığı’ndan yan tarafa çekmek için 31 Mart 2019’u bekliyor’ demektedir. Bu nasıl boş bir öngörü ve nasıl vakit öncesi bir ötüş tarzıdır ki, bilip bilmeden, halkının çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle önem verdiği bir belediye başkanının geleceği hakkında üstüne vazife olmayan sözler sarf etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız’ın ‘hizmetler bekler’ demesine gocunan milletimiz değil, tam aksine bunu çarpıtarak farklı şekiller de kamuoyuna duyuran felaket tellalı siyasetçilerdir. AK Parti ve CHP’nin ağız birliği yapmışcasına mali akımlara taş yığmaları, garezli bir siyasi tavrın su yüzüne çıkışının önemli bir göstergesidir. Bu gösterge karşısında o anda etkiye karşı tepki göstermek normal bir insani tavır alarak algılanmalıdır. Sayın Cengiz Ergün zaten gerekli olan acil ve önemli tüm hizmetlerin dün olduğu gibi bugün ve yarın da takipçisi, uygulayıcısı ve halkımızın yararına sunulmasındaki birinci önemli kişidir. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” dedi.

“BİZE AKIL VERECEK SON PARTİSİNİZ!”

MHP’li Öztürk, “Elbette ki yapılabilecek konumda olan fakat şu an için sorun arz eden köy yollarını bahane ederek, yeni yapılması gerekli Belediye Hizmet Binası’na dahi muhalefet ettiğini sanan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batırmaktan aciz bir zihniyete sahiptir. Çünkü AK Parti iktidara geldiği ilk günden itibaren Türkiye genelinde gereksiz masraflarla alınan lüks marka araçlarından tutun da, şatafatlı ve devasa fuzuli hizmet binalarına dahi onay vermiş olan bu konuda MHP’ye akıl verecek en son partidir” diye konuştu.

“BUNU HER SİYASETÇİ ANLAYAMAZ”

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti Milletvekili Recai Berber Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı’nı, seçim sonuçlarının hayali tahminlerini yaparak yıldıracağını sanıyorsa yanılıyordur çünkü cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de dediği gibi sandıktan bize tek bir oy çıkmasa dahi İslâm’dan, insaniyetçilikden, Türkçülükten asla vazgeçmeyeceğiz. Biz politikacı değil, bir davanın takipçileriyiz. İşte bu fikre sahip bir MHP’li Belediye Başkanı için, insaniyetle Aziz Türk Milletimize hizmet etmek şereftir. Bunu her siyasetçi anlayamaz”

Editör: TE Bilişim