Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Kırkağaç ziyareti esnasındaki duraklarından biri de Bostancı Mahallesi oldu. Başkan Ergün, Bostancı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gökmen ve mahalle sakinleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Muhtar Gökmen, Başkan Ergün’e ilçenin simgesi olan kavun hediye etti. Başkan Ergün’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Azmi Açikdil, Daire Başkanları, MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz,  Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sami Acırel, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Sorumlusu İzzet Coşkun, MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Kocaayan ve şube müdürleri eşlik etti. Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı Gökmen ile birlikte mahalle içerisinden geçen yolda çalışan personele kolaylıklar dilemesinin ardından sembolik olarak kilit parke taşı döşedi. Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Ergün, ziyareti esnasında kadınlara fular hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Muhtar Gökmen, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından yapılan hizmetler için teşekkür ederek Başkan Ergün’ü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

SAĞLIKLI ALT VE ÜSTYAPIYA KAVUŞTULAR

MASKİ tarafından 154 Mahalle Projesi kapsamında mahalleye 5 buçuk kilometrelik kanalizasyon ve 4 kilometrelik içme suyu hattı döşendi. Altyapının ardından ekipler tarafından 25 bin metrekarelik alanda kilit parke ve bordür taşı uygulaması gerçekleştirilerek, üstyapı da sağlıklı hale getirildi.  Mahallede ayrıca içme suyu deposu yenilendi. Mahalle içerisinden geçen yolda ise 10 bin metrekarelik kilit parke taş çalışması da yarılandı.

BAŞKAN ERGÜN, “HİZMETİN SONU YOK”

Bostancı Mahallesi sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün, il genelinde 1.088 mahallemiz var. Sizler şanslı mahallelerimiz arasındasınız. Son 3 sene içerisinde 200 mahallemizin alt ve üstyapısını yeniledik. 17 ilçemizde su depolarımızın içler acısı halini gördük ve bunların yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Bunlarla birlikte ilaçlama, ulaşım, asfalt ve mezarlık gibi hizmetlerimizi hemşerilerimiz ile buluşturduk. Rabbim, ihtiyacı olan diğer mahallelerimizde de önümüzdeki dönemde burada yaptıklarımızı gerçekleştirmeyi nasip etsin. Tek isteğimiz bir Allah razı olsun sözüdür” diye konuştu.      

Editör: TE Bilişim