Cengiz Ergün hastaneden taburcu oldu Cengiz Ergün hastaneden taburcu oldu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi MHP'nin Manisa adayı belli oldu…MHP, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Açıklamanın ardından videolu mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün şu sözlerle teşekkür etti:

“Üretken Belediyecilik ilkesiyle Milliyetçi Hareket Partimizin insan odaklı belediyecilik anlayışını Manisa’mızda en güzel şekilde yansıttık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde; özünde vatan sevgisi ve Türk milletine mensubiyet şuuru bulunan Cumhur İttifakı’nın yerel yöneticileri olarak Türkiye Yüzyılı’na proje ve hizmetlerimizle katkılar sağladık. Bildiğiniz gibi, 31 Mart 2024 tarihinde yerelde yöneticilerimizi seçmek için sandığa gideceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz tarafından şahsımın yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu resmi olarak açıklanmıştır. Öncelikle şahsıma olan güvenleri ve yeniden aday göstermeleri nedeniyle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bilge liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, genel merkezimizin tüm değerli yöneticilerine, Cumhur İttifakımızın değerli milletvekillerine, Milliyetçi Hareket Partimiz ve AK Parti il, ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, ilk günkü aşk ve heyecanımızla Manisa’mıza en güzel hizmetleri vermek, Cumhur İttifakının ve Milliyetçi Hareket Partimizin örnek ve üretken belediyecilik anlayışını ortaya koyacağımız projelerle tüm yurtta göstermek için canla başla çalışmaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Teşekkürler Manisa…”

Kaynak: Haber Merkezi