Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Urganlı Yolu'nda gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Urganlı Mahalle Muhtarı Tarık Kayabaş'ın çay davetini kırmadı. Başkan Cengiz Ergün, İbrahim Çölova Meydanı'nda Urganlı Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi. Sıcak bir ortamda mahallelinin taleplerini dinleyen Başkan Cengiz Ergün'e Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti.
‘SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ ÇALIŞMALARI PLANLI OLARAK YAPIYORUZ'
Urganlı Mahalle Muhtarı Tarık Kayabaş'ın taleplerini dinleyen Başkan Cengiz Ergün, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Ergün, "Akçapınar-Urganlı ve Urganlı-Kaplıcalar arasındaki 7 kilometrelik bu yolda da yine sıcak asfalt çalışması yaptık ve yol çizgilerini yeniledik. Bu yolun da maliyeti 1 Milyon 655 bin liradır. Yaz mevsiminden itibaren de Urganlı ilçesinde MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları yapılacak. Sözünü verdiğimiz bütün çalışmaları planlı olarak yapıyoruz" diye konuştu.
VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ
Urganlı Mahallesi'nde bir vatandaşın şehir içi ulaşımı sağlayan otobüslere biniş fiyatlarında tam bilette indirime gidildiğini ancak öğrenci biletinde indirim olmadığını söylemesi üzerine konuşan Başkan Ergün, "Tam bilet önceden 3 buçuk liraydı. Bizim yaptığımız indirimle 3 liraya düşürdük. Daire Başkanıma talimat veriyorum; öğrenci biletinde de indirim yapılması UKOME'de görüşülecek" diye konuştu. Vatandaşlar Başkan Ergün'e dertlerini dinledikleri için teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim