MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün'ün Akhisar Çarşamba Pazarı ile ilgili verdiği proje sözü gündeme geldi. Verdikleri sözün arkasında olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, "Akhisar Belediyesi bu yerin devrini bize yapsın. Hemen proje çalışmalarını başlatalım. İlçemize güzel bir projeyi kazandırmak için hizmete hazırız" dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Akhisar ile devam etti. Bu kapsamda Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası'nı ziyaret eden Başkan Ergün, Oda Başkanı Mustafa Güral ve yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Ergün'ün Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Osman Oktay da eşlik etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Akhisar Çarşamba Pazarı ile ilgili verdiği pazarın altına otopark yapılması ve üst kısmının düzenleme sözü gündeme geldi.
AKHİSAR BELEDİYESİ DEVRETSİN HEMEN YAPALIM
Söz konusu projeyle ilgili verdikleri sözün arkasında olduklarını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri 17 ilçemize en güzel hizmetleri verebilmenin çabası içindeyiz. Akhisar ilçemizdeki Çarşamba Pazarı, Akhisar Belediyesi'nin sorumluluk alanında. Akhisar Belediyesi bu yerin bize devrini yapsın, hemen gerekli düzenlemeyi başlatalım. Akhisarlı hemşerilerim bu projeyi istiyorsa, biz de ilçemize bu güzel projeyi kazandırmak için hizmete hazırız ve sözümüzün arkasındayız" dedi.
Editör: TE Bilişim