MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurmaylarıyla birlikte yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimlerinde çalışanlarla bayramlaştı. Manisa Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Ergün, Manisa’ya en güzel hizmetleri kazandırmak için tüm personelin özveriyle hareket ettiğini vurguladı.

Bayramlaşma töreninde Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mümtaz Kahya ve Yunusemre Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu hazır bulundu.

“HAYIRLI BAYRAMLAR”

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimlerinin daire başkanları, genel müdürleri, iç denetçileri ve personelle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, tüm personelin bayramını tebrik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Ergün, Manisa’ya en güzel hizmetleri kazandırmak için tüm personelin özveriyle hareket ettiğini vurguladı. Kurban Bayramı’nın Manisa’ya ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Başkan Ergün, kesilen kurbanların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim