İstanbul’da yaşana helikopter kazasına değinen Başkan Ergün, “Dün meydana gelen ve ülkece hepimizi yasa boğan bir kaza yaşandı. İstanbul Çekmeköy’de yaşanan kazada 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK’ya ve milletimize sabır diliyorum.” dedi.

SEÇİMLERE DEĞİNDİ

31 Mart yerel seçimleri ile ilgili de konuşan Başkan Ergün, “Seçimlere 46-47 gün kaldı. Seçimlerin her şeyden önce hayırlara vesile olmasını diliyorum. Adaylıkları açıklanan başkan adaylarımızın, meclis üyesi adaylarımıza teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki hafta son bir toplantı yapacağız. Mart ayı içerisinde herkes sahada olacağı için, seçimlere 10-15 gün kala meclis yapmanın bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum. 1 Nisan’dan sonra yeni seçilecek arkadaşlarla bu hizmetler devam edecektir. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Gün geldi tartıştık, gün geldi bağırdık, gün geldi kucaklaştık, amacımız Manisa’ya en iyi hizmetti. Buradaki çalışmaların ürününü 31 Mart akşamı, en doğru kararı verecek.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim