MANİSA merkeze en uzak ilçe olan Demirci'yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Başkan Ergün'ü ilçe girişinde yüzlerce vatandaş karşıladı. Ziyaret kapsamında Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ile bir araya gelen Başkan Ergün, Demirci halkına en güzel hizmetleri ulaştırmak için işbirliği içinde çalışmaya hazır oldukları mesajını verdi.

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci gezisi kapsamında Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'u ziyaret etti. Başkan Ergün'e ziyarette MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Demirci Belediye eski Başkanı İhsan Temel ve Demirci Koordinatörü Kazım Aysan da hazır bulundu. İlçe girişinde dev araç konvoyu ve yüzlerce Demircili vatandaş tarafından karşılanan Başkan Ergün, kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Başkan Ergün, kalabalık bir grupla birlikte yaya olarak Demirci Belediyesi'ne yürüdü, esnafı ve vatandaşları selamladı.

ERGÜN UZAĞI YAKIN EDECEK
Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve ekibi tarafından karşılanan Başkan Ergün, belediye çalışanlarına da iyi çalışmalar dileklerini iletti. Ziyaretleri nedeniyle Başkan Ergün ve ekibine teşekkür eden Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, "Çok teşekkür ediyoruz ziyaretiniz için. Gözlerimiz yollarda kaldı. Biz Manisa'nın en uzak ilçesiyiz. Şeref verdiniz. Büyükşehir ve ilçe belediyesi birbiriyle çatışan, çelişen kurumlar değil. Hizmet noktasında samimiyetinize inanıyoruz. Biz çatışan kurumlar değil, birbirini destekleyen kurumlarız. Bakış açımız bu. Vatandaşın söylediği söz, son sözdür. Demokrasinin bir nimeti olarak bu makamlara geldik. Tabi buna saygı duymak gerekir. Bizler hizmet ürettikçe burada kalıcı olacağız. Sizlerle birlikte gerek Manisa için gerek Demirci için güzel hizmetler üreteceğiz" dedi.

EN İYİLER DEMİRCİ İÇİN YAPILACAK
Hizmet alanının büyüklüğü, geçiş süreci ve hava şartları nedeniyle Demirci ziyaretini az da olsa geciktirerek gerçekleştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Tüm ilçelerimizi ziyaret ettik. Hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşımızın 2014 Mart ayında yapılan seçimlerde sizlere ve seçilmiş meclis üyesi arkadaşlara başarılar diliyorum. Vatandaşın kararına saygı duymak lazım. Sonuçta bu makamlar hepimiz için gelip geçici. Bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan vatandaşımıza hizmet noktasında işbirliği içerisinde Demirci halkına da en güzel hizmetleri imkanlarımız dahilinde, sizlerin sunacağı projeler dahilinde inşallah en iyilerini yapmak hepimizin arzusu. O açıdan ben bütün görev yapan arkadaşlara da Allah kolaylık versin diyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim