ŞEHZADELER Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesinde bulunan Spil Ana Okulunda yapılan çalışmaları inceledi. Yeni açılan Ana Okuluna Şehzadeler Belediyesi olarak destek verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesinde bulunan Spil Ana Okulunu ziyaret etti. Belediye olarak okulda yaptıkları çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik'e AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan eşlik etti.
Yeni açılan Spil Anaokuluna Şehzadeler Belediyesinin büyük katkılar verdiğini ifade eden Okul Müdürü Hülya Tunç, "Yeni açılan bu okulumuza vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesinin çok katkılarını gördük. Okulumuzun bahçesinde sundurmamızın yapılması, sınıflarımızın zeminlerinin döşenmesi ve özellikle ilk dergimizin çıkarılmasında büyük katkılarınız oldu. Katkılarınız nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Rabbim başarılarınızın devamını getirsin inşallah" dedi.

"OKULLARIMIZA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"
Spil Ana Okulunun eksikliklerinin tamamlanması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak bütün okullarımıza vermiş olduğumuz desteğimiz Adnan Menderes Mahallemizde bulunan Spil Anaokulunda da devam ediyor. Yeni açılmış olan bu güzel okulumuzun eksikliklerini belediye olarak tamamladık. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü biz aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız için çalışıyoruz. Bize göre en büyük yatırım insana, yarınlara yapılan yatırımdır. Bugüne kadar bütün okullarımıza, eğitim camiamıza verdiğimiz destek bundan sonra da artarak devam edecek. Tüm yavrularımızı kutluyorum, değerli öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum." dedi.
Başkan Çelik ve beraberindekiler çocuklarla hatıra fotoğrafı çekildikten sonra okuldan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim