Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılan halk oylamasında oyunu erken saatlerde kullanan bir diğer isim AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ oldu.

Selçuk Özdağ, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 1200 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

BİRLİK MESAJI VERDİ

Özdağ, oy kullanma işlemi ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünden sonra sonuçların tartışılmaması ve halkın iradesine saygı duyulması gerektiğini belirtti.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Evet ve hayır cephesinde de maksadını aşan bazı ifadeler haricinde Türkiye bu konuyu büyük bir olgunlukla atlattı. 1946'dan bu yana sandığa gidiyoruz. Sandığı seviyoruz. Sandığı namus kabul ediyoruz. Milletimiz sandığa büyük bir rehavet içerisinde teveccüh gösteriyor. Biz de arkadaşlarımızla beraber oyumuzu kullandık. Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Evetler de bizim, hayırlar da bizim. Başka Türkiye yok. Burası son kale. Yarından sonra bir daha bu konuyu açmamak gerektiğini düşünüyorum. Milletimiz ne derse o diyerek değerlendiriyorum" dedi.

SEÇİM TAHMİNİ

AK Partili Özdağ, "Türkiye'de yüzde 54 ila yüzde 56 bandında, Manisa'da da yüzde 52 ila 54 bandında evet bekliyorum. 17 Nisan sabahı Türkiye demokrasiye, siysetçi profilini daha iyi yapmaya çalışmalı" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim