AK Parti  Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde şehit Yasin Börü ve Eren Bülbül'ün hayrına ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti dağıtıt ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Gök, yaptığı açıklamada, Yasin Börü'nün kurban eti dağıtırken 6-7 Ekim olaylarında vahşice öldürüldüğünü hatırlatarak, şöyle konuştu: 

"Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.  Kurban Bayramı yüzü suyu hürmetine Rabbimizden hem ülkemizde akan şehit kanlarının durmasını, ülkemizin refaha ermesini hem de zulüm altında olan tüm mazlum coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerimizin şehit kanlarının durmasını, inşallah onların da refaha ermesini, huzura ermesini Rabbimizden niyaz ediyoruz. İnşallah bu mübarek Kurban Bayramında dualarımızın kabul olmasını ve tüm Müslüman kardeşlerimizin refah ve huzur içerisinde yaşamasını temenni ediyoruz."

Gök, beraberindeki partililerle  Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneğini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Editör: TE Bilişim