Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından haber merkezlerine gönderilen bilgilendirme notunda şu ifadeler yer aldı: “Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi derslerinde Akademik Danışmanlık eğitim hizmeti verilen Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze dersleri, 2017 - 2018 öğretim yılı Güz Dönemi'nde 16 Ekim 2017 Pazartesi günü başlayacak ve 12 Ocak 2018 Cuma akşamına kadar kesintisiz olarak sürdürülecektir. Dersler Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır.”

Açıklamada ders başlangıcı ve sınav tarihleri de belirtildi. Takvime göre güz dönemi dersleri 14 Ekim’de başlayacak. Ara sınavlar 25-26 Kasım’da yapılacak. Güz dönemi dersleri 12 Ocak’ta sona erecek ve finaller 13-14 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Derslerde matematik 1, genel muhasebe 1, iktisada giriş 1, Osmanlı Türkçesine giriş 1, mikro iktisat, istatistik 1, maliyet muhasebesi, finansal yönetim 1, denetim, İngilizce 1, Arapça 1 ve Arapça 3 oalcağı bilgisi verildi. 

Editör: TE Bilişim