MAHALLE aralarında kalan boş arsalara atılan çöplerin kötü görüntüye mahal vermesi nedeniyle, Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, boş alanlarda hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Son yapılan temizlik alanından tam 22 kamyon çöp çıktı.
"DAHA TEMİZ BİR YUNUSEMRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
?Daha Temiz Bir Yunusemre' için temizlik çalışmalarını sıklaştıran ve kötü görüntüye sebep olan her türlü alanda temizlik çalışmaları başlatan Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan, "Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak, temizlik çalışmalarımızı düzenli bir şekilde devam ettiriyoruz. Bunun yanı sıra mahalle sakinlerimizden gelen talepler doğrultusunda atıl durumda sokak aralarında kalan boş alanlardaki temizlik çalışmalarımızda devam ediyor. Son olarak Barbaros Mahallesi Dolgunlar Küme Evleri yanında bulunan ve kötü görünüme sebep olan boş arsanın temizliği yapıldı. Ekiplerimiz tarafından yapılan geniş çaplı temizlik çalışmalarında alandan 22 kamyon çöp çıktı" dedi.
"TEMİZLİĞİ HEPBİRLİKTE SAĞLAYABİLİRİZ"
Temiz ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak için kamu görevlileri ve vatandaşların elbirliği yapması gerektiğini belirten Özcan, "Bu tür boş alanlarımıza, nasıl olsa kullanılmıyor diyerek vatandaşlarımız tarafından çöpler atılıyor. Bu nedenle de zamanla o alandaki çöpler birikerek kötü bir görüntüye sebep oluyor. Çöplerini bu tür boş alanlara atmak yerine kapılarının önündeki çöp konteynırlarının yanlarına bıraksalar, Temizlik İşleri personelimiz tarafından o gün içerisinde o çöpler alınır ve boş alanlardaki çöp birikmeleri ve kötü kokular da ortadan kaldırılmış olur. Yunusemre ilçemizin daha temiz olması için buradan vatandaşlarımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; lütfen çöplerinizi çöp konteynırlarına atsınlar" dedi.
Editör: TE Bilişim