Hafta sonu bir süreliğine yükselen hava sıcaklıkları, son dakika verilerine göre bugünden itibaren düşüşe geçiyor ve Türkiye birkaç günlük soğuk ve yağışlı hava dalgasının etkisi altına giriyor. Salı günü iç ve yüksek kesimlerde kar, kıyı kesimlerde ise sağanak yağmur ve karla karışık yağmur olarak etkileyecek yağışlar, çarşamba günü birçok noktada kara dönüşecek.

Çok bulutlu, öğleden sonra Kıyı Ege ve Denizli, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde görülecek olan yağışların; gece saatlerinde İzmir'in güney ilçeleri, Aydın kıyıları ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 5°C

Çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu

İZMİR °C, 10°C

Çok bulutlu, öğleden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 7°C

Çok bulutlu, öğleden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

UŞAK °C, 7°C

Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmurlu

MANİSA °C, 6°C

Çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu

Editör: TE Bilişim