Normal seçim takvimine göre Mart ayında yerel seçimlerin yapılması planlanıyor. Seçime yaklaşık 6 ay gibi bir süre kala, adaylık düşünenler de kendilerini belli etmeye başlıyor. Turgutlu eski belediye başkanı AK Partili Serhat Orhan da dün sosyal medyada yaptığı paylaşımla kafalarda soru işareti bıraktı.

2014 yerel seçimlerinde Turgutlu belediyesini kaybeden, daha sonra milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen Orhan, sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla yaptığı paylaşımda teşkilatına da inceden mesaj vermeyi ihmal etmedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara yönelik verdiği “Belediye başkan adayının da bir karşılığının olması gerekir. Belediye başkan adayının bir karşılığı olmazsa sadece partinin oyu ile bu işi götürelim dersek, tecrübeler bize gösteriyor ki yetmez. Çünkü öyle insanlar var ki bakıyorsunuz ciddi bir karşılığı var. O aşıp geçiyor” ifadelerinin yer aldığı ekran görüntüsünü paylaşan Orhan, paylaşıma da şu notu düştü: “Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamasının tüm partili yöneticilerimize yol gösterici olmasını temenni eder, hayırlı ve bereketli haftalar dilerim.”

Editör: TE Bilişim