Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk etkinliğiyle öğrencilerin yüzlerin güldürdü. MHP İl Kadın Kolları, hayata geçirdiği Kitap ve Kırtasiye Yardım Projesi ile Yunusemre ilçesinde bulunan ve 400 öğrencinin eğitim gördüğü Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlkokulu ve Ortaokulu’na 400’den fazla kitap ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

MHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy, MHP kadın kolları olarak böyle bir etkinlik gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Okumanın önemini her zaman vurguladıklarını ifade den Özsoy, “400’ün üzerinde kitap getirdik. Çocukların bu heyecanını, bu sevincini görmek bizleri mutlu etti. Bu etkinliklerimiz devam edecek. İlk olarak Yunusemre’de bulunan Yağcılar Okulu’nda bu etkinliğimizi yaptık.

Kitaplarımızı toplamaya başladık. Bir daha ki dönemde de Şehzadeler ilçesinde tespit edeceğimiz okula kitap yardımında bulunacağız. Milli Eğitim Müdürlüğümüz sağ olsun bu konuda bizlere yardımcı oluyor. İhtiyaç sahipleri okullara tespit ediyorlar. Bizler de elimizdeki kitapları onlara veriyoruz. Çocuklarımız bol bol kitap okusunlar. Onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. Her şey onlar için” dedi.

Öğrencilere getirilen kitaplar için MHP İl Kadın Kolları’na teşekkür eden Okul Müdürü Ali Yıldız, öğrencilerin bu kitapları en güzel şekilde okuyup, bilgi sahibi olacağını söyledi.  Öğrenciler de birbirinden güzel kitapları hediye eden kadın kollarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim