Manisa Polisevi'nde düzenlenen törene CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel ve Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Vali Yardımcısı Yakup Tat, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Yavuz Ekrem Arslan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Protokol üyelerinin bayramlaşmasının ardından yine Polis Evi'nde küçük bir kokteyl düzenlendi. Resmi bayramlaşma töreni ardından protokol üyeleri önce kendi aralarında bir süre sohbet etti. Daha sonra da Huzur Evi'nde bulunan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.


MAALESEF BURUK BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ
Bayramlaşma töreninde kısa bir açıklama yapan Manisa Vali Vekili Yakup Tat, "Dinimizin ve kültürümüzün en önemli günlerinden biri olan Kurban Bayramı münasebetiyle bizde bayramlaşma programı düzenledik. Bu vesile ile değerli halkımızın bayramını yürekten kutluyorum. Bayramlar sevinç ve mutluluk vesilesidir ancak bu bayram biz maalesef buruk geçiriyoruz. Hem ülkemizde hem de ilimizde çok sayıda şehidimiz ve bugün de Hac farizasını yerine getiren hacı adaylarımızın vefatı vesilesiyle buruk geçiriyoruz. Temennimiz, bu bayramların huzur, birlik, barış ve huzur getirmesidir." dedi.
Editör: TE Bilişim