Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını il genelinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’ye bağlı Gökkaya Mahallesi’nde ikamet eden ve evlerinde çıkan yangın nedeniyle eşyaları kullanılamaz hale gelen Dönmez ailesine destekte bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan ve Ahmetli Muhtarlık İşleri Şube Müdürvekili Orçun Abalı ile birlikte Ruhiye ve Nihat Dönmez çiftini evlerinde ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını aileye ileten Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Ergün’ün geçmiş olsun dileğini de aileye aktardı.

Ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce temin edilen buzdolabı, televizyon, ütü ve ütü masası aileye teslim edildi.

“ALLAH DEVLETİMİZE VE BAŞKANIMIZA ZEVAL VERMESİN”

Yaşadıkları mutluluğu kelimelere dökmekte zorlanan Ruhiye Dönmez, “Allah bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim başkanımıza. Elimden tutan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Nihat Dönmez ise, “Büyükşehir Belediyesi’nden ne istediysek sağ olsun verdiler. Hepsinden Allah bin kere razı olsun. Allah devletimize, başkanımıza zeval vermesin. B

uzdolabı, televizyon, ütü ve ütü masası gibi eşyaları başkanımız göndermiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah onun da gönlüne göre versin” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim