Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesine ziyarette bulundu. Derneğin Manisa Şube Başkanı Behiye Yörür, Başkan Ergün ve Çelik’i kapıda karşıladı.

Dernek binasında yapılan görüşmede MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Meclis Üyesi Adayları ve dernek üyeleri de yer aldı. Başkan Ergün, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Behiye Yörür’e vazo, Başkan Çelik de çiçek takdim etti. Yürütecekleri yeni projelerde Başkan Ergün ve Çelik’ten destek isteyen Dernek Başkanı Yörür’e, başkanlardan destek sözü geldi.

“HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUKLARINI BİLİYORUZ”

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Behiye Yörür, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik’in her zaman yanlarında olduğunu bildiklerini söyleyerek, derneklerine bugüne kadar vermiş oldukları destekler nedeniyle teşekkür etti. Yapılan ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Yörür, 31 Mart Yerel seçimlerinde de Başkan Ergün ve Başkan Çelik’in yanında olacaklarını söyledi.

“KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesine Manisa’da bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür etti. Başkan Ergün, “Bizler de 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Sizlere yürütmüş olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyorum. Ne zaman bir projeniz olsa sizleri yalnız bırakmadık. Kapımız sizlere her zaman açık. Yürüttüğünüz çalışmalarda her zaman destekçiniz olduk, bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim