Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Demirci ilçesine düzenlediği hizmet ziyaretindeki duraklarından biri de Yeşildere Mahallesi oldu. MASKİ Genel Müdürlüğünce 101 Mahalle Projesi kapsamında, 40 yıllık alt ve üstyapıları yenilenen mahalle sakinleri, Başkan Ergün’ü büyük sevinçle karşıladılar. Ziyaret esnasında Ergün’e; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, İlçe Ocak Başkanı Samet Sönmez, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Muradiye Korkmaz, Daire Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti eşlik etti.

YEŞİLDERELİLER SAĞLIKLI ALT VE ÜSTYAPIYA KAVUŞTULAR

MASKİ tarafından tamamlanan 101 Mahalle Projesi kapsamında,  Yeşildere’de toplam 6 kilometre uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon altyapısı yenilenerek sağlıklı hale getirildi. Altyapı çalışmalarının ardından yine MASKİ tarafından mahalleye 42 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşenerek yepyeni bir görünüm kazandırıldı.

“MAHALLEMİZ ÇAMURDAN, TOZDAN KURTULDU”

Yeşildere Mahalle Muhtarı Yüksel Topuz ve mahalle sakinleri, şimdiye dek görmedikleri hizmeti aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, kendilerini çamurdan ve tozdan kurtardığı için Başkan Ergün’e teşekkür ettiler.

“ALLAH, BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “MASKİ bünyesinde ilk olarak 101 Mahalle Projesine başladık. Yeşildere Mahallemiz de bu projemiz içerisinde yer alan şanslı mahallelerimizden birisidir.  Altyapısıyla üstyapısıyla mahallemiz yepyeni oldu. Hizmetin sonu yok. Yapacak daha çok işimiz var. Seradan ilaçlamaya, mezarlık hizmetlerinden altyapıya ve asfalta kadar birçok alanda hemşerilerimize hizmet götürme çabasındayız. Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece de bu yatırımlarımıza devam edeceğiz. Allah, birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim