Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Cengiz Ergün, Demirci Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk, Demirci’de esnaf ve vatandaşla buluştu. Cumhur’un adaylarına, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve parti teşkilatları eşlik etti.

CUMHUR’UN ADAYLARINA DESTEK SÖZÜ
Pazar yerinde esnafa hayırlı işler dileyen Cumhur’un adayları vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Başkan Ergün ve Selçuk’u ilgiyle karşılayan vatandaşlar 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek sözü verdi.

SEÇİM OFİSİNİ ZİYARET ETTİLER
Başkan Ergün ve Başkan Selçuk, pazar yeri ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı seçim irtibat ofisini ziyaret etti. Seçim ofisinde vatandaşlarla sohbet eden Cumhur’un adayları 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir ve 17 ilçede cumhur ittifakının başarıya ulaşacağını dile getirdi.

HAYIRLI OLSUN
Cumhur’un adayları, daha sonra yeni binasına taşınan Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Cumhur’un adayları Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Samet Sönmez’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör: TE Bilişim