Bu Galatasaray’ı anlamak mümkün değil. Sen haftalardır hem Avrupa’da hem de ligde oynadığın futbol ile taraftarını üz. Derbide kazandığın maçı Fatih Terim’in hataları yüzünden kaybet. Hafta içi şampiyonlar liginde Almanya’da rezil bir futbol oyna. Bu hafta Kayseri gibi ligin en zor deplasmanlarında Kayserispor’u 3-0 mağlup et.

Aklım hayalim almıyor. Hafta içi olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin faturası çıktı. Galatasaray’da Fatih Terim 7 maç ceza aldı. Fatih Terim’in 7 maç ceza aldığı noktada Hasan Şaş’a nasıl 8 maç verildi onu da anlamadım. Bana göre Hasan Şaş’ın en az 10 maç ceza alması lazım. Bununla birlikte Donk, Rodrigues ve Ndiaye Galatasaray’da ceza alan oyunculardı. Cezalı oyunculara bir de sakatları eklersek Galatasaray eksik bir kadro ile Kayseri’ye geldi. Maç öncesi hiç umudum yoktu. Oğlum Gökhan bile maçı izlememiş. Nasılsa yenilir diye. Benim gibi o da umutsuzdu.

Ama maç başladı, Galatasaray oyuna muhteşem başladı. Belli ki Galatasaray’a yendiği cezalar yaramış. Ders almışlar 3’lü defans ile çıktılar maça. Hem Mariano hem Ömer kanatlarda muhteşem oynadı. Galatasaray en zorlu deplasmandan 3 puanı 3 golle aldı. Ben şampiyonluk yarışında öyle ya da böyle varım dedi. Milli maç arasına moralli girdi. Maçtan sonra Sümer Abim ile konuştum keyfi yerindeydi. Yavuz Donat’ın Manisa ziyaretlerini sordu. Bende ‘Köşesince yazınca öğreniriz. Yavuz abi bol bol not aldı nasıl bir değerlendirme yapacağını bende bilmiyorum’ dedim. Bakalım Yavuz Donat’ın Manisa izlenimleri nasıl olacak?