Ligler sona erdi gözler transfere çevrildi. Manisaspor’un bulunduğu durum itibari ile şuan hamle yapması zor gözüküyor. Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisarspor’’un kadrosunda büyük bir değişim olacak. Benim tahminim öyle. Ama bu iki takım dışında Manisa’da transferde ne yaptığı en çok merak edilen takım ise Manisa Büyükşehir Belediyespor. Bu sezon TFF 3.Lig’de rekorlar kırıp şampiyon olan yeşil-beyazlılar(yakında siyah-beyazlılar diyeceğiz) ince eleyip sık dokuyorlar. Şampiyonluğun ilanı ile birlikte Başkan Mevlüt Aktan ve Levent Devrim transfer için kolları sıvadılar. Yurt içi ve yurt dışında birçok maç seyrettiler. Scout ekibinin raporları doğrultusunda oyucuları mercek altına aldılar. Bu görüşmeler büyük bir sessizlik ve derinlik içeresinde gerçekleşiyor. Gurbetçi 2 isim ve üst liglerden 1 isim ile büyük ölçüde anlaştı yeşil-beyazlılar. Benin beklentim 7-8 transfer yapacak şampiyon. Yapılan takviyeler ile Spor Toto 1.Lig takımları ayarında bir kadro kurulacak. Şuan bir sessizlik olsa da bu fırtına öncesi sessizlik. Haziran ayı içeresinde bombalar teker teker patlayacaktır. Manisa Büyükşehir Belediyespor kendine yakışır bir takım ile seneye de zirveye oynayacaktır. 

DAĞ FARE DOĞURMASINDA 

Manisaspor’a gelecek olursak bir kongre süreci var önümüzde. 3 Haziran’da olağan kongresini yapmayı planlayan Manisaspor’da bana göre büyük bir belirsizlik var. Zaten kongre 3’ünde değil 10’unda olur. Yeterli çoğunluğun 3 Haziran’da sağlanacağını düşünmüyorum. Yaklaşık 650 üye oy kullanacak. Kulisler hareketli gibi olsa da şuan için Gökay Budak en ciddi aday gözüküyor. Geçmiş dönemde Manisaspor’un düştüğü durumlara bakarsak gelecek sezonun pek parlak geçeği söylenemez. Sponsor anlaşmaları var deniliyor ama hepsi afaki şu durumda. Sanki seçin vaadi gibi geldi bu söylemler. Tek umudum kongre gününe kadar güçlü bir liste çıkması ve Manisaspor’u bu girdaptan çıkarması. Mevcut durum ile Manisaspor’un işi gerçekten çok zor. 

İNŞALLAH AVRUPA ŞAMPİYONASININ HABERCİSİDİR 

2020 Şampiyonlar Ligi Finali Türkiye’de olacak. 2005’den sonra final yine Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Türkiye için çok önemli bir kazanım. İnşallah bu organizasyon EURO 2024’un habercisidir. Türkiye yaptığı yeni stadyumlar ile bu büyük organizasyonları rahatlıkla yapabilecek kalibrede.