14 Mayıs Anneler Günü. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün “İlk öğretmenimiz, ilk sevgilimiz, ilk gözağrımız olan annelerimizi yalnızca bir gün değil her gün anneler günüymüş gibi hatırlamalı, yanlarında olmalıyız. Kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, ellerinden öpüyorum” diye mesaj atmış. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Manisalı vatandaşlara çiçek dağıttı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki çiçek dağıtımının ardından, iki daire başkanı İsmail-Muammer Cider Huzurevi’ne de ziyarette bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de “Bize hayat veren ve hayatı öğreten sevgi, şefkat ve fedakarlık sembölü, insanlığın mimarı sevgili annelerimizin ve şehit anaların Anneler Günü’nü kutluyorum” demiş. Her iki başkanımızın Anneler Günü’nde yayınladıkları mesajlar beni duygulandırdı. Bir süre önce babamı sonra da annemi kaybettim. Analık duygusu bambaşkadır. Yaşamımda her ikisine de sevgi ve saygıda kusur etmemeye özen gösterdim. Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Demokrasi Meydanı’ndaydı dün. Hanım yöneticileri ile birlikte annelere ve adaylara hediyeler veriyordu. Ben de bu güzel günde Demokrasi Meydanı’nda Başkan Ömer Faruk Çelik’le birlikte annelere hediye dağıttım. Hava dün güzeldi. Çiçekçilerin önü kuyruktu. Piknik yerleri annelerini, eşlerini ve çocuklarını alan ailelerle doluydu. Çiçekli mahşeri kalabalıktı. Herkes Anneler Günü’nü kutluyordu.