Ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. Ekonomimize vermek istedikleri darbeleri de atlatacağız. Küçük esnaftan büyüğüne kadar herkes yeni yatırımlarını şartlar ne olursa olsun hayata geçirmeye devam ediyor. Manisa Organize Sanayi'de yabancı firmalar yeni fabrikalar kurma projelerini heyecanlı bir şekilde sürdürüyor. Manisa'nın et sektörünün marka ismi Altınkuş, firmasını 3 kuşak büyüyerek sektörde altın yılını yaşıyor. Geçenlerde Uncubozköy semtinde restorantını yeniledi. Hizmet alanine büyüttü ve açılışını yaptı. Açılışa gidemedim. Ali Filizkan gitmiş, bana olup biteni anlattı. Altınkuş Ferah Et Limited Şirketi'nin başarı öyküsünü size sunuyorum.


Türkiye'nin tanınmış firma ve marketlerine et veren Altınkuş Ferah Et limited şirketi, 1956 yılından bu yana 3. kuşak olarak üretimini sürdürüyor.
Altnkuş Kardeşler Manisa'da 2. büyük Resteurantını açtı. Yıllar içerisinde et sektöründe kendini kanıtlayan ve ette kaliteyi ön plana çıkaran Altınkuş Ferah Et, Uncubozköy semtinde yenilenen yeni resteurantı Yunus emre Belediye başkanı Mehmet Çerçi tarafından hizmete açıldı.
1956 yılında baba Hasan Altınkuş'un 12 metre kare alanda başlayan kasaplık serüveni 1970 yıllardan sonra Üç oğlu Halil. Hüseyin ve Hayri'nin yetişmesi ile birlikte yıllar içerisinde büyüyen Altınkuş Manisa'da iki satış mağazasına ulaştı. Manisa'da Orta ölçekli' de Ege bölgesinin en hiljenik ve kurumsal et işletmesini açan üç kardeş ve 3. kuşak olan torunlar şimdi Manisa'nın sosyal hayatına güç katacak Uncu bozköy deki 600 metre kare büyüklüğünde bahçesi ile bin kişiye aynı anda hizmet sunacak .
İkinci kuşak olan Hüseyin, Halil, Hayri kardeşlere 3. kuşak Hasan, Mehmet Ali, Ali Altınkuş ile birlikte ailenin damadı, Hakan Asana resteurant açılışında konukları tek, tek karşıladı.
Altunkuş Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Altinkuş Manisa da satış mağazalarımızla yıllardır güvenilir etin adresi olmaya devam ediyoruz. Turgutlu yolu üzerinde ve Salihli Mersin dere'de iki ayrı çiftlikte Avrupa Standartlarında üretim yapıp. Orta ölçeklide et işletme tesislerinde etlerini işleyip. Türkiye'nin dört bir tarafına etlerimizi soğuk zincir ekibimizle ulaştırıyoruz. Bugün burada açtığımız bu resteurantımızla Manisa'nın sosyal yaşamana yeni bir soluk verdiğimiz inancındayım."dedi
Yıllardır Manisa`da et ve et ürünleri üretimi noktasında hizmet veren Altınkuş, Et ve Et Ürünleri resteurantının açılışını, Yunus emre Belediye başkanı Mehmet Çerçi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına katılan maksi genel müdürü Yaşar Coşkun. Genel sekreter yardımcısı Mustafa Genç, Ticaret Borsası başkanı Sadık Özkasap, Ticaret ve sanayi odası 2 başkanı Ali Bankoğlu, Tarım ve hayvancılık il Müdür vekili Metin Öztürk. Şehzadeler Belediye Başkan Yrd İsmail Ünal, Altınkuş kardeşler ve sevenlerinin katılımı ile açılış kurdelesi kesildi…. Çalışanı Allah da sever, kul da…

FİBABANKA MANİSA'DAKİ TEK ŞUBESİNİ SALİHLİ'DE AÇTI
İşadamı Hüsnü Yeğen bizim gençlik yıllarında kurulan bankaların aranan genel müdürlerindendi. Hangi bankanın başına geçse o banka ülke çapında atak yapar, büyük bankalar arasında yerini alırdı. Sonra Hüsnü Yeğen banka sahibi oldu. Bu alanda başarısına başarı kattı. Şimdi FİBABANKA'nın sahibi. Emin adımlarla bankanın şubelerini yurt çapında açmaya başladı. Manisa'da ise tek şubesini Salihli'de açmaya karar verince Manisa, Turgutlu, Salihli iş dünyasını sermaye piyasasını bilen Süleyman Şahin'I müdür olarak atadı. Banka müdürü Süleyman Şahin'I uzun süredir tanırım. Müşteri ilişkileri mükemmeldir. Manisa'da çeşitli bankaların müdürlüğünü de yaptı. En son Anadolu Bankası müdürüydü. Süleyman Şahin, bankacılık sektörünün duayeni Hüsnü Yeğen'in FİBABANKA'nın Salihli'de hızlı bir şekilde müşteri portföyüne ulaştıracağına inanıyorum. Banka Salihli'de hizmete başladı. Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun da yeni şubenin açılışındaydı. Genç ve dinamik kadrosu ile FİBABANKA'nın müdürü Süleyman Şahin ekibi ile başarılı olacağına inancım sonsuz.