Bir yanda demokrasi nöbetleri devam ederken, diğer yanda da normal yaşam sürüyor. Manisa hafta sonunu nikah ve düğünlerle geçirdi. Ayakkabı sektöründe ÜÇ-EL firmasıyla Avrupa'ya ürünlerini pazarlamada hünerli iş adamı Rıfat Sarı, kızı Pınar'ı evlendirdi. Rıfat Sarı benim gerçek dostlarım arasındadır. Karaağaçlı'da yapılan nikah ve düğün törenine oğlum Gökmen ve Fatih Özsümer ile gittik. Zekiye-Rıfat Sarı ve Hayriye-Hikmet Cantay çiftleri konuklarını girişte karşılıyordu. Ben biraz erken gittim de Rıfat Sarı ve Zekiye hanımla ayaküstü konuşma fırsatı buldum. Daha sonra her iki ailenin konukları arka arkaya gelmeye başlayınca kuyruk oluştu. Karaağaçlı Havuz Park'da daha önce de iki düğüne gitmiş, beğenmiştim, gerçekten güzel bir yer. Havuz başında güzel bir masaya oturduk. Ali Filizkan da düğüne gelenlerin fotoğrafını çekiyordu.
KATILIM FAZLAYDI…
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, İdris Şendil, Mehmet Büker, Hayati Dolman, Hasan Geriter, Vecdi Ağırbaşlı, Necdet Özgürler, Rıfat Uygur, Serhat Çetin, Ahmet İgan, Şaban Örenay, Burhanettin Yavuz, İbrahim Gençoğlu, Rüştü Bozyaka düğünde görebildiklerimdi. Gözümden kaçanlar da olmuştur. Rıfat Sarı'nın ortağı Mehmet Baru da ev sahibi olarak konuklarla ilgileniyordu. Nikah ve düğün töreninde Manisa, Karaağaçlı'ya akmıştı. Her iki ailenin sevenleri Pınar ve Mehmet'in yeni bir yaşama adım attıkları gecede oradaydı. Ben de gençleri ve ailelerini tebrik ediyorum.
ÖZDAĞ DA KIZINI EVLENDİRDİ…
Bu arada Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ da Başkent'te kızını evlendirdi. Özdağ'ın mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayanların anlatımıyla bu geceyi yazacağım. Bu Pazar günü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de yeğenini Tevfik Lav Tesisleri'nde evlendiriyor. Hafta sonu Manisa'dayım