Hüseyin Tanrıverdi 22., 23., 24. Dönem Manisa AK Parti Milletvekili, 5.5 yıl Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel danışmanı, bizim de iyi ve kötü günde dostlarımızdan.

2013’te büyük oğlunu evlendirmişti. Geçtiğimiz Pazar günü Hüseyin Tanrıverdi diğer oğlu Ömer Faruk Tanrıverdi’yi evlendirdi. Nerede? Ankara Bilkent Otel’de. Gelin hanım kim?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun torunu Betül Poyraz. Ağaların düğünü anlı şanlı olur. Hüseyin Tanrıverdi’nin oğlu, Ömer Faruk Tanrıverdi ve Betül Poyraz’ın nikah ve düğün töreni öyle oldu.

Yurdun her yerinden başta Manisa olmak üzere Tanrıverdi ailesinin bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Salon dostları ile dolup taştı.

Nikahın şahitleri arasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu nikahta nüfus cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelin hanım Betül Poyraz’a verirken, “Bir olur garip olur, iki olur kavga olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur. Gerisi Allah kerim” dedi. Düğün yemeğinde kuş sütü eksikti.

Mado dondurma ve tatlı dağıttı. Herşeyin mükemmel olduğunu Ahmet Songüler bana anlattı. Tanrıverdi ailesinin bu mutlu gününde kabinenin büyük bir kısmı oradaydı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik eşi ile, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu, İsmail ve Nizamettin Etyemez, Adnan Kaçire, İbrahim Onaylı, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Milletvekili Uğur Aydemir ve kalabalık bir dost grubu vardı.

Peki bu düğünde ben niye yoktum? Adnan Kaçire’nin şoförüne bırakılan davetiye elime geçmediği için. Yoksa dostum Hüseyin Tanrıverdi’nin mutlu günü için Ankara’ya koşa koşa giderdim.