Dün, gazetem Olay'a bakarken, ‘Celal Bayar'a hayırsever desteği' başlıklı haber gözüme ilişti. "Kim bu hayırsever?" demeye kalmadı, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi'nin yanında, sevgili dostum Dündar Çiloğlu'nu görünce, üniversitenin imdadına yetiştiğini anladım. Yeni nesil Dündar Çiloğlu'nu pek hatırlamaz. Çiloğlu'nu gençlik yıllarından bugüne kadar tanırım. Manisa Seyahat Şirketi'nin kurucusudur. Ayrıca kuyumculuk da yapardı. Dündar Çiloğlu kadar gece gündüz çalışan çok az sayıda iş adamı tanırım. Güngör Çalışır iyi dostları arasındaydı.
HAYIRLI İŞLER YAPAR
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda da görev yapan Dündar Çiloğlu, gerçekten hayırlı bir işe imza atmış. Daha önce de okul ve sağlık alanlarında Manisa'ya hizmetleri vardır. İmza töreninde Mali Müşavir Zihni Durmuş ile bir dönem bakanlık yapan Rıza Akçalı'yı da gördüm. Sayın Bakan, CBÜ Yüksek Öğrenim Vakfı'nın başkanlığını yapıyormuş. CBÜ Rektörü Çelebi'nin de göreve geldiği günden beri üniversitenin gelişmesi konusunda büyük çalışmalarına şahit oluyorum. Dündar Çiloğlu'nun bu hayrı ileride çok hayırlara vesile olacaktır.
BELEDİYESPOR KARTEPE KAMPINDA
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Kocaeli Kartepe'deki kampını ziyaret etmiş. Çarşamba günü İzmir Karşıyaka'daki cenaze töreninde bir aradaydık. Sağlık sorunlarının devam ettiğini, karar verme aşamasına geldiğini öğrendim. Sonra bana kampa gideceğini söyledi. Cenaze töreninde Sezai Gürcan'ı görünce, beraber gideceklerini anlamıştım. Mevlüt Aktan da kamp başladığından beri takımı yalnız bırakmıyordu. Dün Başkan Ergün, Kırklareli ile yapılan hazırlık maçını da Sezai Gürcan ve Mevlüt Aktan ile birlikte izledi.
TRANSFERDE TİTİZ DAVRANILMIŞ…
Manisa Büyükşehir Belediyespor bu yıl öğrendiğime göre transferde titiz davranmış. İyi bir takım kurulmuş görünüyor. Bana gelen bilgiler ışığında futbolcuların hırslı ve arzulu bir tempoda çalışmalarını sürdürdüğünü öğrendim.
Lig başladığında her şeyi göreceğiz.