Gezici Araştırma Şirketi'nin Türkiye çapında gerçekleştirdiği en başarılı büyükşehir başkanları arasında 2.sırada yeralan Başkan Cengiz Ergün cemiyetimizin konuğuydu. Başkan Ergün, çalışan gazetecilerin bayramını kutlamak için geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı, çalışan gazetecilerin hangi şartlarda çalıştıklarını kutsal görevlerini başarı ile sürdürmek için canla başla çalıştıklarını ifade etti. Başkan Ergün "Bayramınızı kutluyorum, başkan olarak çalışmalarımızı yansıtmada gerekli hassasiyeti gösteriyorsunuz, hepinize teşekkür ederim" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sahada çalışan gazetecilerin ulaşım sorununu da çözüyorum. Basın danışmanımla cemiyet olarak gerekli çalışmalarınızı yapın, mağdur olanların da haklarını hayata geçireceğim" şeklinde konuştu. Gerçekten bu konuda sıkıntılarımız vardı. Kendisine iletmiştik. Ziyarette tekrar konu gündeme gelince Başkan Ergün müjdeli haberi Verdi. Teşekkürler Başkanım.
Başkan Ergün yeni yılda Büyükşehir Belediyesi Web TV'nin yayın hayatına başlayacağını da açıkladı. Başkan Ergün "Web TV'de birçok basın mensubu da çalışma imkanı bulacak" dedi.
Basın Danışmanı Cihat bey benim yaşgünüm nedeni ile getirdiği pastayı Başkan Cengiz Ergün ve meslektaşlarımızla birlikte kestik. Başkan Ergün pastanın ilk dilimini elleriyle bana ikram ederek, sağlıklı yıllar diledi. Meslektaşlarımın da Başkan Ergün'ü bulunca belediye çalışmaları ile ilgili sorular sordu. Planlanan yatırımlarının bir kısmının ihale aşamasına gelindiğini söyleyen Başkan Cengiz Ergün, nice yıllar dileklerini sunarak aramızdan ayrıldı.