Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan Kent Park’ta yerel ve ulusal medya mensuplarıyla buluştu. Buluşmada Yönetim Kurulu 2.Başkanı Orkun Şıktaşlı, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, Basın Sözcüsü Gökmen Aytaç, Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar ve Teknik direktör Levent Derim de yer aldı. Ben toplantıya son anda ucu ucuna Büyükşehir Belediye Başkanının Basın Danışmanı Cihad Taysi ile katıldım. Oğlum Gökmen medya mensupları ile beraber. İzmir’den misafirlerimiz de var. Milliyet Gazetesi Temsilcisi Engin Ağır, spor sorumlusu Mehmet Demirtaş, spor yazarları Bülent Buda ve Fatih Tanfer de Başkan Mevlüt Aktan’ın iftar yemeğine katıldılar. Hepsi benim dostlarım. Fatih Tanfer Manisa’ya gelmek için beni kullanarak eşi Esin hanımdan izin almış. Orucumuzu açarken Fatih Tanfer beraber çektiği resmimizi eşine gönderiyordu. İkinci Başkan Orkun Şıktaşlı ile konuşma fırsatı da buldum.

Başkan Mevlüt Aktan Belediyespor Kulübü’nün durumunu anlattı. Başkan Aktan konuşmasında samimiyeti ön plana tuttu. Büyükşehir Belediyespor’un bu yılki hedefinin şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Mevlüt Aktan “Kulübün her sene çok para harcadığını yazanlar yazıyor. Böle bir durum yok. Zaten Cengiz Ergün’ün olduğu yerde çok para harcamaya fırsat vermez” dedi.

Büyükşehir Belediye Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, basın mensuplarının bütün sorularına cevap verdi. Hem de içtenlikle geçmişte yanlışlıklar yapılmışsa bunu açık yüreklilikle ifade etti. Düne değil, bugüne bakılması gerektiğini, Büyükşehir Belediyespor’un Başkan Cengiz Ergün’ün desteği ile her branşta başarı noktasını yakalaması için yönetim kurulumuzla çalışacaklarını ifade etti. Teknik direktör Levent Devrim’de gece gündüz telefonun açık olduğunu, her konuda bilgilendirme için basın mensuplarının aramasını rica etti. Başkan Aktan’ı ve Teknik Direktör Devrim’in samimi duygular içinde yaptıkları açıklamalardan ben aydınlandım. Bakalım benim gibi aydınlanan başkan ve hocanın ne demek istediğini anlayan kaç kişi çıkacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.