Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan, Manisa'nın yetiştirdiği duayen siyasetçi Bülent Arınç ile Hayrullah Solmaz'ın verdiği sahur yemeğinde oğlum Gökhan ile birlikteydik. ‘Olmazsa olmaz, Hayrullah Solmaz' sloganları ile AK Parti içinde İl Genel Meclis Başkanlığı yapan Hayrullah Solmaz'ın oğulları ile işlettiği Bıyık Kafe'de Bülent Arınç şerefine verilen sahurda Solmaz ile birlikte olduk. Bülent Arınç sahura eşi Münevver hanım, abisi, Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) Kurucu Rektörü Ümit Doğay Arınç ve yakın dostları ile geldi.
SAHUR SOFRASI MÜKEMMELDİ
Hayrullah Solmaz sahur sofrasını güzel hazırlamış, ızgara böreğinden bal kaymağına kadar her şey masada vardı. Karpuz ise içimizi serinletiyordu. AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen birlikte sahur yaptılar. Mehmet Büker, Zafer İkinci, Sait Başbelen, Abdullah Polat ve bir çok dostu da sahurda Arınç ile olmanın mutluluğunu yaşıyordu.
ANNEMİN RAHATSIZLIĞINI ÖĞRENMİŞ
Bülent Arınç annemin rahatsızlığını öğrenmiş, durumunu sordu. "Allah'tan ümit kesilmez" dedim. Sahur yemeğinde Bülent Arınç neşeliydi. Gerçek dostlarını yanında görmekten mutluydu. Hayrullah Solmaz siyaseti de, dostluğu da iyi bilir. Bıyık'ta çalışanlarla fotoğraf çektirdi Bülent Arınç. Kendisini Hayrullah Solmaz ile birlikte karşıladık, birlikte uğurladık.
BIYIK DOLUP TAŞIYOR
Allah nazardan saklasın Bıyık dolup taşıyor. Rezarvasyonsuz benim gibi giderseniz bir süre masa bulmak için ayakta kalırsınız. Hayrullah Solmaz ve oğulları yan tarafı da bitirip Bıyık'ı genişletecekler. Bozköy her geçen gün İstanbul'un Bağdat Caddesi'ne dönüşüyor. Her gün gençler için yeni yeni yerler açılıyor. Fırıncı Mehmet'in yeri de Bozköy'ün marka mekanlarından biri.
Bu devride Allah herkesin işini rast getirsin.