Futbol tarihine tanıklık edilecek bir gün… Manisaspor'un PTT Ligi'ne dönme günü… Bir sezon acı ve tatlı günlerin yaşandığı ligin sonuna geldik. Çok önceden ilan etmemiz gereken şampiyonluğu bugüne, Sivas Belediyespor ile oynanacak son maça bırakan Manisaspor'un kader gününde, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda olacağım. Bir haftadır bugünü bekliyorum. Dün kentin cadde ve sokaklarını dolaştım. Selam verdiklerim, "Şampiyon olacak mıyız?" diye soruyorlar, "Elbette şampiyon olacağız" diyorum. Allah'ın bize son anda lütfettiği bu şansı değerlendirmemek için ruhumuzun kararmış, futbol sevgisinden ise uzak olmamız gerekir. Ben inanıyorum, yüzüp yüzüp kuyruğuna getirdiğimiz şampiyonluğu yakalayacağımıza.
MANİSASPOR'U SEVEN ÇOK
Dün, kentin sporseverlerini, bu maça kendilerini hazırlarken gördüm. 19 Mayıs Stadı'ndaki tarihi maçı izlemek için bilet sevdasına düşmüşler. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öğrencilere 5 bin bilet dağıttı. Kulüp de 1-2 lira olan biletleri satışa sundu. Birden bire bitti. Demek ki, Manisaspor'un başarısını isteyen çok sporsever ve Manisaspor taraftarı varmış.
90 DAKİKA DESTEKLEMELİYİZ
Manisaspor-Sivas Belediyespor maçı kolay olmayacaktır. Tribünleri dolduran taraftarlar şunu bilmelidirler; maç 90 dakika. Siyah-Beyazlı formayı en zor şartlar altında giyen ve bugünlere getiren futbolcu kardeşlerimizi maç boyunca durmaksızın desteklemeliyiz. Böyle final maçlarında heyecan dorukta olur. İstenilen futbol sahaya yansımayabilir. Bu maçta sonuç önemli. Sonuca gitmekte belki zorlanacağız, belki de şans bizden yana olup 3 puanı getirecek golü erken atacağız. Bugün Manisa 19 Mayıs Stadı'nın tribünleri dolu olacak. Manisaspor'a gönül veren taraftarlardan tek ricam var, takımımızı destekleyelim. Gerisi Allah'ın takdiri. Alnımıza yazılmışsa bugün ‘Şampiyon' olup Manisaspor'un PTT Ligi'ne tekrar dönmesine tanık olacağız. Allah bize bugünde hüzünlü bir tablo yaratmasın.
HER İKİ TAKIMIMIZA DA BAŞARILAR DİLERİM
Manisa Büyükşehir Belediyespor da bugün kader maçına çıkacak. O'nun işi de zor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ikiye bölünecek. Önce Büyükşehir Belediyespor, sonra da Manisaspor'un maçına gelecek.
Her iki maçta da mutluluk tablosu yaşamak dileğimi sunuyorum.