Ersun Yanal’lı Fenerbahçe’nin dışında yakın zamanda Beşiktaş’ın bu sene yaptığı yapan kulüp çıkmadı. Kara Kartallar her hafta izleyenlere keyif veriyor. Futbol anlamında da diğer takımlara ders veriyor. Süper Ligi tek başına sürüklüyor. Bunu yaparken de Avrupa’da da yoluna tam gaz devam ediyor. Hakikaten Fikret Orman ve Şenol Güneş’i kutlamak lazım. Şenol Güneş eldeki malzemeyi çok iyi kullanıyor. Fikret Orman ise de başarılı tüccarlar gibi ucuza kaliteli oyuncuları alıyor. Paraları saçan Fenerbahçe ve Galatasaray’da bu tabloda Beşiktaş’ın hem futbol hem de mali anlamda yarattığı farkı izlemekle yetiniyorlar.

 

CUMARTESİ GÜNÜ GÖZÜMÜ EKRANDAN AYIRAMADIM

 

Cumartesi günü haftanın maçı Trabzonspor- Beşiktaş izlerken kendimi televizyon karşısından alamadım. Böylesine tempolu ve pozisyonu bol bir maç uzun zamandır izlemedim. Beşiktaş’ın oyun gücüne, Trabzonspor fizik ve hızlı oyunu ile cevap verince sahada futbol şöleni yaşandı. Maç iki tarafa da geldi gitti. Rodallega’nın direkten dönen topu maçın kırılma anı oldu. Son sözü Atiba söyledi ve Beşiktaş ligdeki şampiyonluk yürüyüşüne Trabzon’da da devam etti.

 

TRABZONSPOR GELECEK SENE FIRTINA GİBİ ESER

 

Tabi Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı da tebrik etmek lazım. Ersun Yanal’ın arkasında durdu ve ligin ikinci yarısında süper bir Trabzonspor karşımıza çıktı. Seneye Trabzonspor’un bu kadrosu ile şampiyonluğa oynayacağını düşünüyorum.

 

RAKİPLER MANİSASPOR’A ÇALIŞTI

 

Manisaspor Mersin galibiyeti ile derin bir nefes aldı. Rakipleri de kaybettikleri puanlar ile siyah-beyazlıların yüzünü güldürdü. Artık ipler Manisaspor’un elinde. Yedi maç var. Gereken oyun ortaya konulup gerekli puanlar alınmalı. Bu takım bu kadro ile düşmemesi lazım. Takım içindeki karışıklıklara son verilip galibiyet serisi yakalanmalı. Manisaspor’un bunu yapacak gücü var.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KRİTİK 3 MAÇA ÇIKACAK

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor play-off yolunda kritik 3 maça çıkacak. Biraz stresli olsa da ben Manisa Büyükşehir Belediyespor ’un Play-off’a kalacağını düşünüyorum. Eğer bu takım Play-off’a kalırsa 2.Lig’e çıkar. Çünkü final maçlarına kaldırabilecek oyunculardan kurulu bir takım. Ama önce hayırlısı ile Play-off’a kalalım.