Ülkemizi bölüp parçalama senaryolarının doruğa çıktığı günleri yaşıyoruz. PKK'nın bir taraftan, DEAŞ, IŞİD'in diğer taraftan çeşitli eylemleriyle, kurdukları tuzaklarla Güneydoğu'da şehit üzerine şehit veriyoruz. Elazığ'dan sonra Gaziantep'deki kına gecesinde canlı bombanın 50 yurttaşımızı katletmesi, Cumartesi gecesi yüreğimizi dağladı. Bu hainlere Devletimizin gereken dersi vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki 15 Temmuz'dan sonra yarattığımız birlik ve beraberliğimize halel gelmesin. Başta FETÖ olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı bağlantıları olan dış güçlerin amacı bu. Ama bu tuzağa düşmeyelim.
ATATÜRK İŞARET ETMİŞTİ!
1970 ile 1980 arasında sağ-sol ve mezhep kavgaları ile bir neslimizin yok olmasını sağladılar, nihayetinde 12 Eylül ihtilalini gerçekleştirdiler. Ulu önderimiz Atatürk, Cumhuriyeti kurduğunda bugün karşılaştığımız durumların olabileceğini çeşitli söylemleri ile dile getirmişti. Bugün bu birlik ve beraberliğimizi korursak, lider vasıflarına sahip Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetimiz bu işin üstesinden gelecektir.
TERÖR AMACINA ULAŞAMAYACAK
Tekrar ediyorum; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivil Toplum Kuruluşları, ülkemizin birlik ve beraberliği için tek vücut ol muş durumda. Geçmişin muhakemesini yapacak durumda değiliz. Bugün gelinen noktada, "Şu yanlışlar yapılmıştır" diyerek konuşmamızın bir anlamı yok. Ülkemizi elimizden almak istiyorlar. 15 Temmuz'da başaramayanlar, şimdi taşeron terör örgütleri ile arzularını gerçekleştirme hayali içinde. Yüreğimiz kan ağlıyor. Kan kusacağız, ama "Kızılcık şerbeti içtik" diyeceğiz.
FETÖ BELASI ÇOK SİNSİ
Bu millet Cumhuriyeti kurarken neler çekti? Ama ülkemizde yaşayan halkımızın vatan sevgisi ile Cumhuriyetimizi ve yurdumuzu bugüne kadar koruduk, bundan sonra da koruyacağız. FETÖ belasının getirdiği nokta bu. Devletimizin bunlarla mücadelesine desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Mücadelede hatalar olmayacak mı? Elbette olacak. Öyle bir FETÖ terör örgütü ile karşı karşıyayız ki, inanılmaz. Kendilerini saklamak için demokrasi mitinglerinin içine sızarak ellerinde Türk bayrakları ile şov yapacak kadar ahlaksızlar.
UYANIK OLMALIYIZ
TV izliyoruz, FETÖ'nün yanından ayrılan itirafçıların anlattıklarını dinledikçe insanın kanı donuyor. Irak'ı hallettiler, Suriye'yi perişan ettiler, şimdi sırada biz varız. Onun için uyanık olmalıyız. Birbirimize kenetlenmeliyiz. Ortadoğu projesini gerçekleştirmek için elinden geleni yapan batı ülkeleri ve Amerika'ya karşı direnmeliyiz. Çanakkale ve İstiklal Savaşı'nda olduğu gibi vatanımızı kanımızın son damlasına kadar korumalıyız. Halkın içinde her gün gece gündüz oluyorum.
BİRBİRİMİZE SARILMALIYIZ
Hala, ülkemizin karşılaştığı durumu fark etmeyen, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını az da olsa sürdürenlere, akıllarını başlarına almalarını tavsiye ediyorum. Milletin oyları ile gelenler, yine milletin oyları ile giderler. Bu yazacaklarıma tepki alacağımı biliyorum, bugün ülkemizin başında Recep Tayyip Erdoğan var, dirayetli, ya olmasaydı! İnanın halimiz çok daha kötü olurdu.
Hatalarıyla, sevaplarıyla ülkemizin içine düştüğü bu durumdan birbirimize sarılarak kurtuluruz. Başka çıkış yolumuz yok.