Pazartesi akşamı Manisaspor-Göztepe maçına gittim. Bu ikinci maçım. Elazığspor'u, Bahattin'in attığı müthiş golle yenmişti Manisaspor. Oğlum Gökhan ile stada giderken Göztepe'nin muhteşem seyircisinin tribünlere girişini izledim.
Göztepe maçın favorisi görünüyordu. Şeref tribününde Cumhuriyet Başsavcımız Akif Celalettin Şimşek, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Arap Muzaffer Etcil ile karşılaştım bir süre sonra. Yeşil sahalarda Manisa'yı hakem olarak başarı ile temsil eden Yunus Yıldırım geldi. Bir süre önce annesini kaybetmiş haberim olmadı kendisine başsağlığı diledim. Hanedan Ahmet, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan'da maçtaydı. Amatör futbolun patronu İsmail Aydın ile birlikte maçı izliyorum. Her iki takımda al gülüm ver gülüm oynuyor. Bir ara dayanamadım İsmail Aydın'a "Bu nasıl maç sezon sonu olsa anlaşmışlar diyeceğim"dedim. İsmail Aydın "olur mu Başkan" dedi. Seyretmeye devam ediyorum. İki takımda birbirini ısırmıyor 45 dakika böyle bitti. Devre arasında Başsavcımız Akif Celalettin Şimşek, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Arif Koşar, Hanedan Ahmet ve Zülfikar Gürcan ile oturuyoruz. Gürcan takım taktiğine isyan ediyor. Ben de "Başkan takımı yapanlara söyle" dedim. Hanedan Ahmet yine Manisaspor'a destek bulma çalışmalarını sürdürdüğünü görüyorum. Manisaspor'a yardım edilmediğinden şikayet ediyor. Başsavcının yanında Hanedan Ahmet'e "Kardeşim kongre öncesi 3 Belediye ve 5 AK Parti Milletvekili Abdullah Mergen'e yardım etmeyeceklerini deklare etmediler mi? Bunu sen biliyorsun"dedim. "Doğru" dedi. "O zaman ne bekliyordun Manisa'dan senin Organize Sanayi Bölgende Vestel ayarında en az 80 dev fabrika var" Arif Koşar'da dinliyor. Sonra "Bana söyle Manisa'da zengin var mı? Vergi rekortmenleri bile Turgutlu'dan çıkıyor" kimse de ses yok.
İkinci yarıda Göztepe 11 Dakikada Manisaspor'un işini 3 golle bitirdi. Her zaman olduğu gibi "Yönetim istifa, Mergen istifa" diye tribünler ayaklandı. Manisaspor yeni Teknik direktör ile başarısızlığın tarihini yazıyor. Elazığ maçında yüreği ile oynayan futbolculardan eser kalmamış.. Maçtan çıktım yine kafam karışık. Sonunda dayanamadım benim iddia bayiine bakan Mehmet'e "Manisaspor – Göztepe maçı için ilk yarı 0-0 ikinci yarı Göztepe kazanacak diye 100 liralık oyun oynasaydım kaç para alırdım" diye sordum. Mehmet "500 lira" dedi. Söğüt altı kahvesinde iddia oynayanlara sordum herkes Manisaspor-Göztepe maçına sıfırdan iki oynamış. Diyeceksiniz "Seninki hayal ürünü olacak şey değil." Türkiye'de olmaz olmaz diye bir şey yok. Manisaspor'un en son durumunu Hayat Gazetesi'nde Hakan Ağar özetlemiş. Okuyan okumayana tavsiye ederim.