Manisa’da kaldığım sürede 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde vatan sevdalılarının demokrasi nöbetlerine ve etkinliklerine katıldım. Panelleri ve açılan resim sergisini gezdim. Allah bir daha bir yıl önceki 15 Temmuz gecesini yaşatmasın.

Manisa sıcak mı sıcak. Çeşme’yi arar oldum. Manisa’da 2.5 yıldır görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek hakim ve Savcılar  Kurulu’nun yaz kararnamesi ile yargıtay savcılığına atanmıştı. Manisa’da zor günlerde görev yapan Cumhuriyet Başsavcımız  gerekli tedbirleri alarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde Manisa’da kimsenin burnu kanamamıştı. Bu, devletimizin bürokratları ve Başsavcımız Akif Celalettin Şimşek’in sayesindedir.

Başsavcımız veda ziyaretlerine başladı. Çeşme’den geldiğim günü beni aradı. Veda ziyaretinde bulunacağını ifade etti. Geçen Çarşamba günü cemiyetimizi ziyaret etti. Başsavcı Şimşek Manisa’da görev yapan ulusal ve yerel gazetecilere teşekkür etti. Dedi ki “Özellikle Manisa basını ile geçen 2.5 yıllık süre içerisinde son derece iyi koordinasyon kurduğumuzu düşünüyorum. Hepinizden memnun ayrılıyorum. Birçok şehirde basın ve yargı bu iletişimi sağlayamıyor ama Manisa’da biz bunu güzel bir şekilde başardık. Bundan sonraki görevlerinizde hepinize başarılar dilerim.” Ben de Başsavcımızın yeni görevinde başarılı olması dileğinde bulundum. Güle güle Başsavcım...